Sunt blogger acreditat la “Future of Media”

Sunt încântată că particip la “Future of Media 2014” cu atât mai mult cu cât am fost deja la Webstock anul acesta. Organizarea excelentă și invitații profesioniști au făcut din această conferință un eveniment de elită. M-am simțit minunat, am cunoscut bloggeri cu care interacționasem doar în mediul online, am aflat informații tehnice din domeniu, am ascultat specialiști și am plecat încărcată cu energie pozitivă și forță de a muncă pentru viitor.

future_of_media 2014

De aceea aștept cu nerăbdare și interes să particip la acest al doilea eveniment din viața mea de blogger. Este o ocazie excelentă de a cunoaște alți bloggeri prezenți la “Future of Media” și  de a afla noutăți și tendințe din domeniul de marketing.

Sunt convinsă că și acum, pe 9 Decembrie, voi rămâne plăcut impresionată de evenimentul organizat de Evensys care va reuni specialişti în media, tehnologie, marketing, advertising, dar şi jurnalişti şi bloggerii. Conferința promite că va dezvălui din tendințele anului 2015 în media, advertising, marketing online, că va explica impactul inovațiilor în comunicare asupra pieței de media. Cum aceste domenii sunt foarte dinamice și într-o continuă schimbare, este important să fiu informată și să descopăr noi surse de documentare.

După eveniment promit că voi povesti în detaliu tot ce am aflat acolo. Voi lua notițe, voi vorbi cu oameni și voi încerca să transmit mai departe într-un articol.

Pe curând!

că 

Spune și altora de articol:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *